(Poistunut julkaisusta)

LOGISTIIKAN- TUOTANNON- JA RAKETAMISEN OSAAJAT!
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Oletko näppärä käsistäsi ja intohimosi on rakentaminen?
Viihdytkö nopea tempoisessa työssä, jossa nopeus ja turvallisuus on valttia?
Ovatko eri tuotannon työt sinulle tuttuja?

OLET OIKEASSA PAIKASSA!

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme logistiikan- tuotannon- ja rakentamisen osaajia Keski-Suomesta. Olet sitten jo urasi ammattilainen tai hetken alalla ollut, olemme kiinnostuneita osaamisesti. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi meille, jossa kerrot rohkeasti millainen persoona olet ja mitä osaamista sinulta löytyy. Lähetä hakemuksesi meille, niin otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!

Lisätiedot ja hakeminen

Hakemuksesi voit helposti lähettää meille nettisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – LÖYDÄ TÖITÄ – LOGISTIIKAN- TUOTANNON- JA RAKENTAMISEN OSAAJAT (Keski-Suomi)

Lisätietoja voit tiedustella ma-pe klo 9-16 Anni Pekkarinen puh.045-874 2890 / anni.pekkarinen@temp-team.fi TAI Kristiina Kallio puh.040 500 2830 / kristiina.kallio@temp-team.fi</p