(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan tiiminvetäjä
Motoral Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Logistiikan tiiminvetäjää

Haemme Motoral Oy:n logistiikkakeskukseen Helsingin Tattariharjulle tiiminvetäjää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Logistiikan tiiminvetäjänä vastaat ensisijaisesti tavaravastaanoton ja varastoinnin toiminnoista, laadusta ja tehokkuudesta ja kehität tiimintyötä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Organisoit tavaravastaanoton tehtäviä ja aikatauluja samalla hoitaen tavaravastaanoton varastotehtäviä omalta osaltasi. Tartut aktiivisesti tavaravastaanoton toimintojen kehittämiseen ja sinulla on kyky ja tahto viedä muutoksia onnistuneesti maaliin.

Tiiminvetäjänä teet myös logistiikan esimiesten tuurauksia, joten olet myös valmis perehtymään monipuolisesti logistiikan eri työtehtäviin.

Työtä tulet tekemään arkipäivisin kahdessa eri vuorossa klo 7-15 ja 10-18 vuoroviikoin.

Hakijalta odotamme vähintään kolmen vuoden kokemusta logistiikan esimiehen tai tiiminvetäjän tehtävistä.  Office-työkalut ovat sinulle tuttuja ja olet innokas oppimaan uusien IT-järjestelmien käyttöä.

Tehtävässä onnistumiseen vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa, englannin kielen osaamista, hyvää fyysistä kuntoa, yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta. Kokemusta vaaditaan erilaisten trukkien käsittelystä. Esimieskokemus, teknillinen tai kaupallinen koulutus, trukki- ja EA-kortti katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työskennellä monipuolisessa logistiikka-alan työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa.  

 

Kiinnostuitko tehtävästä?  Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen välittömästi kuitenkin 9.3.2020 mennessä osoitteeseen tomi.jaske@motoral.fi. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä.

 

Lisätietoja antaa 27.2.2020 kello 10-12 ja 3.3.2020 klo 10-12 Tomi Jäske, puh. 010 5507 232