(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan osaaja satamanosturitoimitusten pariin Hyvinkäälle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Jos kansainvälisyys, logistiikka sekä raskaan teollisuuden toimiala ovat avainsanoja, jotka saavat kiinnostuksesi heräämään, tässä saattaa olla seuraava uramahdollisuutesi! Etsimme proaktiivista ja innokasta logistiikan osaajaa kansainvälisten satamanosturitoimitusten pariin, Konecranesin pääkonttorille Hyvinkäälle. Tutustu tehtävään tarkemmin ja lähetä hakemus mahdollisimman pian, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Logistiikan osaajaa Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.
TYÖNKUVA
Työsi keskittyy satamanosturitoimituksien logistiikkaan, huolintaan ja vientiin, osana ammattitaitoista tiimiä. Huolehdit toimitusjärjestelyistä käytännössä sekä vastaat tarvittavasta dokumentaatiosta nosturi- ja komponenttitoimitusten yhteydessä. Työskentelet osana useita nosturitoimitusprojekteja ja olet yhteydessä projekti- ja tuotanto-organisaatioihin sekä alihankkijoihin globaalisti. Töitä tehdään Konecranesin tiloissa Hyvinkäällä, mutta tehtävään saattaa liittyä myös työmatkoja.

Kuulostaako tehtävänkuva kiinnostavalta? Kyseinen tehtävä on erinomainen mahdollisuus projektityöstä kiinnostuneelle päästä kartuttamaan arvokasta kokemusta kansainvälisessä työympäristössä arvostetussa yrityksessä. Tehtävässä saat laaja-alaisen näkemyksen Konecranesin toiminnasta ja toimialasta sekä saat hienon pohjan uralla etenemistä varten.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutustausta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrät projektitoimintaa, teollisuusalan logistiikkaa ja olet kiinnostunut laajojen kokonaisuuksien ymmärtämisestä ja hallitsemisesta. Lisäksi olet logistiikkaan suuntautunut henkilö ja kiinnostunut kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä opit luontevasti käyttämään erilaisia järjestelmiä, varsinkin SAP tulee olemaan päivittäisessä käytössäsi ja kaikki aikaisempi kokemus sen parista katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikointitaitoja sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Tämän lisäksi etsimämme henkilö toimii ongelmanratkaisukeskeisesti erilaisissa tiimityöskentelytilanteissa, mutta pystyy oma-aloitteisesti ja asiakaspalveluhenkisesti suoriutumaan myös itsenäisistä työtehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Tämän lisäksi asiakastyö tuntuu sinusta luontevalta ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta, logistiikkaan suuntautuneet opinnot
* Aito innostus alaa kohtaan sekä jo jotain aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Hyvät kommunikaatiotaidot, reipas asenne sekä kyky omatoimiseen työntekoon
* Hyvät järjestelmätaidot sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti, SAP-osaaminen iso etu
* Sujuva suomen sekä englannin kielen osaaminen


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2015 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 126 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 900 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa.