(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan moniosaaja
Huoltovarmuusorganisaatio

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haluatko olla kehittämässä yhteiskunnan toimintavarmuutta?

Haemme verkostotoiminnan kehittäjäksi

LOGISTIIKAN MONIOSAAJAA

Maakuljetuspoolin valmiuspäällikkönä/poolisihteerinä tehtävänäsi on suunnitella, valmistella ja organisoida toimenpiteitä logistiikka-alan huoltovarmuuden kehittämiseksi Maakuljetuspoolin ja Huoltovarmuuskeskuksen ohjauksessa. Työhösi kuuluu toiminnan organisointi ja kehittäminen, varautumisen koulutuksen suunnittelu ja läpivienti sekä viestintä yrityksille ja sidosryhmille. Työ sisältää myös projektien ohjausta, toimintavarmuuden tukemista yrityksissä sekä viranomais- ja järjestöyhteistyötä.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus ja monipuolinen logistiikka-alan kokemus sekä suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen taito. Odotamme kokemusta alan yritysliiketoiminnasta ja jatkuvuudenhallinnasta. Lisäksi arvostamme alan johtamiskokemusta sekä verkostoitumiskykyä erilaisissa ympäristöissä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja pitkäjänteistä toimintatapaa, suunnitelmallisuutta, luovuutta sekä kykyä tarttua toimeen myös pienissä käytännön rutiiniasioissa. Työssä tarvitaan käytännön viestintä- ja esiintymistaitoa sekä kykyä tuottaa selkeää kirjallista materiaalia ja esityksiä normaaleilla toimisto-ohjelmistoilla.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan logistiikka-alaan, monipuolisen verkostoympäristön, mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön ja paljon yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä.

Työpaikka sijaitsee Linja-autoliitossa Helsingin Töölössä. Tehtävä edellyttää valitulle henkilölle tehtävää perusmuotoista turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Tuohimaa p. 0400 403 032.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 23.9.2018 mennessä web-osoitteen www.personnel.fi kautta.