(Poistunut julkaisusta)

LOGISTIIKAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Verkkokauppa.com

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Suomen suosituin verkkokauppa etsii aikaansaavaa tekijää kehittämään toimitusketjuaan. Jos logistiikan prosessit ja niiden kehittäminen ovat ydinosaamistasi ja edelläkävijyys sekä uuden kokeilu ovat osa dna:tasi, tämä paikka voi olla juuri sinulle!

Logistiikan kehityspäällikön tehtävässä työskentelet yhtiön toiminnan ytimessä logistiikkajohtajan organisaatiossa osana yksikön johtoryhmää. Vastaat prosessien kehittämisestä yhä kustannustehokkaammaksi ja sitä kautta myös asiakaskokemuksemme parantamisesta toimitusketjun osalta. Kehityshankkeisiin kuuluvat mm. automaatioasteen nostaminen, ketterän toimitusketjun optimointi ja digitalisoinnin edistäminen sekä raportoinnin kehittäminen. Logistiikassa työskentelee yli sata henkilöä kolmella eri osastolla. Teet kehitystyötä yhdessä näiden osastojen esimiesten kanssa ja vaikutat logistiikan kehittymiseen aktiivisesti myös muiden sisäisten sidosryhmien avulla.

Haemme sinua mukaamme tukemaan kasvutarinamme jatkoa ja kehittämään logistiikkaratkaisuja ja -prosesseja kaupanalan edelläkävijänä seuraavalle tasolle. Kehitystyön tavoitteena on kehittää entistä kustannustehokkaampia ja asiakaskokemusta parantavia toimitusratkaisuja, jotka vankistavat asemaamme Suomen suosituimpana verkkokauppana.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla usean vuoden työkokemus logistiikan prosessien kehittämisestä, automaation hyödyntämisestä sekä näihin liittyvien kehitysprojektien läpiviennistä. Mitä monipuolisempi osaamisesi erilaisista toimitusketjun hallintaan ja kehittämiseen tehtävistä on, sitä helpompi sinun on ottaa tämä tehtävä haltuun. Toivomme, että sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työntekijänä olet itsenäinen, joustava ja ratkaisukeskeinen kehittäjä, joka johtaa projekteja jämäkän diplomaattisella otteella.

Verkkiksessä viihtyvät parhaiten sellaiset tekijät, jotka arvostavat yhteisöllisyyttä ja joilla on ennakkoluulottomuutta, ketteryyttä ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Tällaisen työkulttuurin lisäksi tarjoamme oikealle henkilölle itsenäisen roolin ja mahdollisuuden sekä kehittää että kehittyä. Pääset työskentelemään Suomen nettikaupan edelläkävijäyrityksessä, joka on systemaattisesti pystynyt toteuttamaan vahvoja kasvutavoitteitaan.

 

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antavat Mercuri Urvalissa Ari Rantala puh. 040 822 7042 ja Aki Hyryläinen puh. 0400 200 878. Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse (etunimi.sukunimi@mercuriurval.com). Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Hakemuksesi voit jättää viimeistään 25.10. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15588. Liitä mukaan CV:si sekä vapaamuotoinen kuvaus osaamisestasi ja motivaatiostasi palkkatoiveineen.