(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan kehitysinsinööri
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LOGISTIIKAN KEHITYSINSINÖÖRIÄ


Tehtäviisi kuuluu

Kasvumme jatkuessa etsimme energiseen joukkoomme innokasta ja motivoitunutta logistiikkakehityksen osaajaa vastaamaan runkotuotannon tehdaslogistiikan prosessien kehityksestä sekä kehitysprojektien johtamisesta. Kehität oma-aloitteisesti tuotannon sisälogistiikkaprosesseja yhdessä muun tiimin sekä muiden osastojen kanssa. Huolehdit projektien onnistuneesta jalkautuksesta sekä prosessien vaatimista muutoksista.

Tehtävässäsi tuet logistiikan työnjohtajien toimintaa sekä kehität toimintamalleja ja päivittäisjohtamista, lisäksi vastaat tuotannon työntekijöiden osaamisen kehittämisestä. Tehtävässäsi olet tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat myös esimerkiksi kuljetus- ja varastointiratkaisujen suunnittelusta ja muutosten läpiviennistä sekä prosessikehitykseen liittyvien laite- ja varastointi-investointien valmistelusta.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI/insinööri) sekä kokemusta logististen kokonaisratkaisujen, prosessien ja henkilöstöosaamisen kehittämisestä sekä projektiluontoisten kehityshankkeiden läpiviemisestä ja suunnittelusta. 

Osaat tehdä ratkaisuja ja kehittää toimintaa tiedon ja sen analysoinnin kautta. Olet luova ja kykenet ratkaisemaan monimutkaisiakin ongelmia tehokkaasti ja nopeasti.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi tarvitset oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tarvitset hyvää MS Office -osaamista (etenkin Excel ja Visio). BI-työkalujen, tietokantaohjelmien sekä suunnitteluohjelmien osaaminen (kuten AutoCAD tai SolidWorks) katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään sekä asiantuntijana että johtajana. Raportoit tehtävässäsi tehdaslogistiikan osastopäällikölle.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Kai Suominen
Tehdaslogistiikan osastopäällikkö
+358 40 5774370 (soittoaika hakuaikana perjantaisin klo 14-15)
kai.suominen@meyerturku.fi