(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan kärkimies
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haetaan työmaan logistiikasta vastaavaa nokkamiestä.

Saatat olla etsimämme henkilö jos sinulla on kokemusta rakennustyömailla työskentelemistä, sekä niiden logistiikasta. Vastuullasi olisi työmaalle tulevan tavaran ja liikenteen ohjaus ja vastaanotto. Nokkamiehen työkokemus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Järjestämme tarvittavat varusteet ja työkalut. 

Perehdytys nokkamiehen töihin suoritetaan työmaalla paikan päällä. Paikkoja on useita pääkaupunkiseudun alueella. Pääosin Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Oma auto, voimassa oleva ajokortti ja työ- ja tulityöturvallisuuskortit katsotaan eduksesti. Työmaat kestävät jopa 24 kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.