Logistiikan ja varastotyön tehtävät, Pirkanmaa
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Oletko varasto- ja logistiikkatehtävistä kiinnostunut vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme jatkuvasti osaajia monipuolisiin VARASTOALAN TEHTÄVIIN Pirkanmaan alueelle!

Työtehtävät 

Työtä logistiikan parissa on tarjolla mm. pakkaus-, keräily- ja lähetystehtävien, sekä myös kuljetustyön muodossa. Tarpeita on sekä koko- että osa- aikaisesti. Omalla suoriutumisella pystyy vaikuttamaan vuorojen määrään ja työn kestoon. 

Mitä logistiikan tehtävissä menestyminen edellyttää? 

Varaston ja logistiikan tehtävissä menestyt, jos sinulta löytyy tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä valmius suorittaa myös rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta vuorotyövalmiutta, kykyä tiimityöskentelyyn sekä valmiutta fyysiseen työhön. 

Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus varastotyöstä ja trukin käyttämisestä.

Mitä tarjoamme?

Kauttamme voit työllistyä nopeasti ja vaivattomasti johonkin lukuisista asiakkuuksistamme Pirkanmaan alueella. Rekrytoijamme kartoittavat aktiivisesti työmahdollisuuksia ja ovat sinuun yhteydessä, kun  sinulle sopivaa työtä on tarjolla. Rekrytointitarpeet ovat usein nopeita, eivätkä ne aina päädy yleiseen ilmoitushakuun asti – jättämällä hakemuksesi tämän yleishaun kautta varmistat mahdollisuutesi tulla huomioiduksi myös piilotyöpaikkojen kohdalla!

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa silottelemme sinulle tien.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Jätä hakemus kotisivuillemme jo tänään ja kerro osaamisetasi tarkemmin.

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-asiantuntija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot