Logistiikan ja teollisuuden avoimet työtehtävät
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Etsitkö töitä logistiikan tai teollisuuden parista Tampereelta tai lähialueilta? Ilmianna itsesi, sillä saatamme etsiä juuri sinua!
 

TEHTÄVÄNKUVAUS

Etsimme asiakasyrityksillemme työntekijöitä erilaisiin logistiikan ja teollisuuden työtehtäviin. Tarkoituksemme on löytää juuri osaamiseesi ja tilanteeseesi sopivaa työtä. Työnimikkeesi voi olla varastotyöntekijä, terminaalityöntekijä, koneistaja, plasmaleikkaaja, raskaskone- tai muu asentaja, vaihtoehtoja on monia. 

Työpaikat sijaitsevat Pirkanmaan alueella, pääosin Tampereella. Työajat sijoittuvat useimmiten arkipäiville, mutta työ voi olla myös vuorotyötä. Voit työllistyä kauttamme kokoaikaiseen vakityöhön, projektiluontoisiin määräaikaisuuksiin tai keikkaluontoiseen osa-aikatyöhön.


MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Voit olla alan kokenut konkari, opiskelija tai alanvaihtaja – meiltä löytyy töitä moneen kokemustasoon. Kokemusta tärkeämpänä pidämme intoa oppia uutta ja omatoimista työotetta.


TARJOAMME SINULLE:

- Pääset kehittymään alan ammattilaisten kanssa
- Oman henkilökohtaisen yhteyshenkilösi tuen työurasi ajalle
- Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) jäsenenä hoidamme asiat luotettavasti ammattitaidolla

Jättämällä avoimen hakemuksen sinulla on mahdollisuus saada tietoa toivomastasi työpaikasta ensimmäisten joukossa. Jos emme löydä tähän hetkeen sinulle sopivaa työtä, voimme palata myöhemmin uusien työpaikkojen avauduttua.


LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

Mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää työmahdollisuuksistamme, jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta www.temp-team.fi – Löydä töitä - Logistiikan ja teollisuuden avoimet työtehtävät. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaallemme tai TEMP-TEAMille työsuhteeseen, jolloin voit edetä myöhemmin asiakkaallemme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointia TEMP-TEAMillä hoitaa HR-konsultti Reeta Hankilanoja. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Reetan arkisin joko puhelimitse 040 564 4221 tai sähköpostitse reeta.hankilanoja@temp-team.fi.


Toivottavasti kuullaan sinusta pian! Mietitään yhdessä, mikä voisi olla seuraava askel sinun työurallasi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot