(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan erityisasiantuntija / Huoltovarmuuskeskus, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: www.huoltovarmuus.fi

Haemme sinua

Logistiikan erityisasiantuntija

infrastruktuuriosastollemme kehittämään logistiikan varautumis- ja valmiustyötä yhteiskunnassamme maaliikenteen osalta. Kuulut kolmen hengen osaavaan tiimiin, jossa hoidat itsenäisesti omaa vastuualuettasi. Toimit tehtävässäsi maakuljetuspoolin yhteysjäsenenä kehittäen yhdessä poolisihteerin ja verkostojen kanssa alan varautumis- ja valmiustyötä. Kokoat yhteen työryhmiä, joissa olet käynnistämässä innovaatiotoimintaa ja kehittämishankkeita sekä hallinnoit verkostoja, jotka ohjaavat projekteja. Sidosryhmiäsi ovat mm. logistiikka-alan työnantajaliitot, viranomaiset ja alan keskeiset yritykset. Työtä tehdään verkostomaisessa ja laaja-alaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme sinulta:
Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto, vähintään kymmenen vuoden kokemus asiantuntija- tai johtotehtävistä logistiikan alalta sekä vahva ymmärrys logististen materiaalivirtojen hallinnasta ja riskeistä, logistiikkakeskusten toiminnasta sekä maaliikenteestä laajemmin (meri- ja ilmaliikenteen tuntemus on eduksi). Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva halu kehittää osaamistasi. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja olet luonteeltasi näkemyksellinen kehittäjä, mutta sinulla on myös vahva toimeenpano- ja organisointikyky sekä pitkäjänteinen työskentelyote. Olet taitava verkostojen rakentaja ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa ihmisiä. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä – ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan logistiikka-alalle sekä yhteiskunnallisesti merkittävän, strategisen ja monipuolisen työn. Työ on hyvin itsenäistä, laaja-alaista ja vastuullista ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa johtaja Sauli Savisalo ti 13.10. klo: 8–9 tai ma 19.10. klo: 8–9, puh. 0400 473 155 sekä MPS:n konsultti Hanna Ruohonen pe 16.10. klo: 15–16:30, puh. 020 746 9470.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 21.10.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.