(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan assistentti, kesätyö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme iloiseen joukkoomme kesän ajaksi

LOGISTIIKAN ASSISTENTTIA

Haluatko ansaita tänä kesänä?

Se sopii, sillä meillä voit ansaita niin rahaa, palkitsevaa tekemistä ja arvokasta työkokemusta kuin hauskaa seuraa. Haluamme ansaita sinut lidliläiseksi ja arvostamme osaamistasi. Siksi tarjoamme sinulle työn, jossa olet osa huippuporukkaa ja teet monipuolisia hommia. Olemme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjan jäsen.

 

Oletko kaupan alasta kiinnostunut, analyyttinen tiimipelaaja? Loistatko hyvillä yhteistyökyvyillä? Hienoa, saatat olla uusi logistiikan assistenttimme!

Logistiikan assistenttina työskentelet osana logistiikan tiimiä, jonka tehtävä on tukea Lidl Suomen jakelukeskuksien logistiikan prosesseja. Logistiikkaosasto toimii tiiviissä yhteistyössä jakelukeskusten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. erilaisten raporttien laatiminen ja analysointi, laskujen käsittely ja kustannusseuranta, yhteydenpito sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä muihin osaston tehtäviin osallistuminen. Tehtävän aloitusajankohta ja kesto on sovittavissa, mutta toivoisimme, että voisit aloittaa työt huhtikuussa ja jatkaa elokuun loppuun asti. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta – kaupan tai logistiikan opintosi ovat jo loppusuoralla
 • Aiempaa kokemusta toimistotyöstä – suhtaudut konttorityöhön positiivisella asenteella
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa - saksan kielen osaaminen on iso plussa
 • Halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti – ristoreippaus on osa mahtavaa luonnettasi
 • MS Office -ohjelmien hyvää hallintaa – erityisesti Excelin käyttö luonnistuu sinulta vaivattomasti
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät dynaamisessa huipputiimissä – työpäiviäsi sävyttävät hauskat työkaverit ja vielä hauskemmat vitsit
 • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
 • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
 • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation pääkonttorilla – saat jalkasi kasvuyrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta
 • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen

 

Tule työkaveriksemme!                        

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 29.1.2020 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

 

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Logistiikan projektipäällikkö Anna Liitiäinen (puh. 09 2345 6723) vastaa ilomielin kysymyksiisi keskiviikkona 15.1. klo 12–14.