(Poistunut julkaisusta)

Logistiiikkatyöntekijä puuelementtien pakkaustyöhön (Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Etsimme avustavaa logistiikka-/yleistyöntekijää puuelementtejä valmistavan asiakasyrityksemme toimipisteeseen Ylöjärvelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla syksyn 2020 ajaksi.

Logistiikkatyöntekijän työ on puuelementtien (puutalojen seinä- ja kattoelementtien) lähetyskuntoon laittamista, pakkaamista, lastaamista ja lähettämistä. Työ on yleisluonteista ja siinä tehdään myös muita kulloinkin eteen tulevia töitä. Työtä tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa Ylöjärvellä.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa logistiikka- ja/tai rakennusalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään trukin ajotaitoa, trukkikortti ei ole välttämätön. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää käsityökalujen käyttötaitoa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyyn, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työssä kulkemista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävistä? Paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.