(Poistunut julkaisusta)

Logistics Specialist, Outotec, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
  Outotec provides leading technologies and services for the Sustainable use of Earth’s natural resources. As the global leader in minerals and metals processing technology, we have developed many breakthrough technologies over the decades for our customers in metals and mining industry. We also provide innovative solutions for industrial water treatment, the utilization of alternative energy sources and the chemical industry. Outotec shares are listed on NASDAQ OMX Helsinki. www.outotec.com
 
At Outotec we are passionate about building innovative and sustainable solutions that fulfill world’s growing need for natural resources. We are continuously entering new markets and businesses, which creates interesting opportunities for personal and professional growth in our multinational work environment.
 
Haemme nyt Outotecille Logistics Specialistia vuoden loppuun kestävään määräaikaisuuteen. Työ on kokopäiväinen ja alkaa heti, kun sopiva henkilö on löytynyt. Työskentelypaikka sijaitsee Espoossa.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta hyviä IT-taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet tekemään ratkaisuja kiireenkin keskellä. Nautit työstä, jossa pääset organisoimaan, priorisoimaan ja tekemään yhteistyötä muiden kanssa.
 
Logistiikan alan ymmärrys ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä helpottavat tehtävän omaksumisessa. Voit olla esimerkiksi valmistunut ammattikorkeakoulusta ja urasi alkuvaiheilla. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Mikäli sinulta löytyy SAP-käyttökokemusta, katsomme sen myös eduksesi.
 
Logistics Specialistina päätehtäviäsi ovat laskujen ja tavaravirtojen käsittely. Hallinnoit päivittäisiä vientiasiakirjoja ja tullidokumentaatiota, sekä löydät soveltuvia kuljetusvaihtoehtoja. Valvot toimituksia, ja huolehdit niiden onnistuneesta toteutumisesta.
 
Kiinnostuitko?
 
Ota kiinni hienosta mahdollisuudesta kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset myös kehittymään ja oppimaan uutta. Laita hakemus ja CV:si Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 15.7. mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Oona Sundvik, oona.sundvik@adecco.fi tai numerosta 040 6341 797 seuraavina aikoina: ke 4.7. klo.15-16. ja ma 9.7. klo13-14.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistics Specialist


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik, 0406341797


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO