(Poistunut julkaisusta)

Logistics Operation Officer, BASF, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

BASF luo kemianratkaisuja vakaan ja kestävän tulevaisuuden puolesta. Toiminnassa yhdistyvät taloudellisen menestyksen, ympäristönsuojelun ja yhteiskunnallisen vastuu. BASF konsernin noin 122 000 työntekijää toimivat asiakkaiden menestykseksi lähes kaikilla teollisuudenaloilla kaikkialla maailmassa. Suomessa BASFilla työskentelee noin 100 kemian teollisuuden ammattilaista. Yrityksen liiketoiminta on organisoitu kuuteen segmenttiin: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care and Agricultural Solutions. BASF:n liikevaihto oli vuonna 2018 noin 63 miljardia euroa. Yrityksen tärkeimmät asiakkaat Suomessa ovat paperi-, kartonki-, pakkaus-, kemian- ja rakennusteollisuus, maaliteollisuus, auton maalimyymälät, pesuaineteollisuus ja maatalous. Lisätietoja www.basf.com.

 


Etsimme nyt asiakkaallemme Logistics Operation Officeria yrityksen Nordic-Baltic tiimiin Helsingin Ruoholahteen.

 

Työn kuvaus:
Yrityksen Nordic-Baltic logistiikkatiimin vastuulla on hallita kokonaisvaltaisesti yrityksen tuotteiden kansainvälistä tilaustoimitusketjua. Logistics Operation Officerina seuraat aktiivisesti yrityksen tuotteiden tilaustoimitusketjun sujuvuutta ja suorituskykyä, pidät prosessin kaikki osapuolet (toimittaja- asiakas -sekä sisäiset/ulkoiset sidosryhmät) ajan tasalla kaikessa tilaustoimitusketjuun liittyvissä asioissa/muutoksissa (mm. tuotekuljetusten järjestäminen, varastosaldojen ja tuotteiden saatavuuden sekä säilyvyyden seuranta sekä mahdolliset toimitusviivästysten hoitaminen) varmistaen näin, että tuotteiden tilaustoimitusprosessi toimii vaadittujen turvallisuusvaateiden ja suoritemittareiden mukaisesti. Työsi on ajoittain hyvin nopeatempoista toimien tiiviissä yhteistyössä pohjoismaisen asiakaspalvelutiimin, Berliinin taloustiimin sekä muiden toimitustilausketjuun liittyvien tahojen (esim. varastot) kanssa.

 

Odotamme Sinulta:
Onnistuaksesi tehtävässä olet ratkaisukeskeinen asiakaspalveluosaaja ja opintotaustasi on mielellään logistiikka -ja/tai kaupalliselta alalta. Sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta logistiikan tai toimitusketjun hallinnan parista. IT -ja järjestelmätaitosi (etenkin SAP) ovat ajan tasalla ja omaksut ketterästi myös uudet työhösi liittyvät työkalut/järjestelmät. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi, ruotsin sekä saksan kielestä on etua. Persoonana olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Tulet toimeen monenlaisten sidosryhmien kanssa, olet ratkaisukeskeinen ja kykenet itsenäisiin päätöksiin sekä osaat hoitaa useita asioita samanaikaisesti loppuun saakka sovitussa aikataulussa.

 

Tarjoamme Sinulle:
Tarjoamme sinulle kansainvälisen asiakaspalveluroolin ja upean mahdollisuuden työskennellä kemian teollisuuden edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Työtehtävä on määräaikainen ja alkaa mahdollisimman pian kestäen vähintään vuoden, mahdollisesti myös pitempään. Työsopimus solmitaan BASF:in ja työntekijän välille ollen kokoaikainen, kuukausipalkkainen työsuhde.

 

Tuntuiko tämä tehtävä omaltasi – loistavaa!

Laita hakemuksesi ja cv:si 21.7.2019 mennessä www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja paikasta antaa Senior HR Consultant Maarit Härmälä numerosta 040 183 1791.