(Poistunut julkaisusta)

Logistics Officer
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

BASF luo kemianratkaisuja vakaan ja kestävän tulevaisuuden puolesta. Yhdistämme toiminnassamme taloudellisen menestyksen, ympäristönsuojelun ja yhteiskunnallisen vastuun. BASF konsernin noin 114 000 työntekijää toimivat asiakkaiden menestykseksi lähes kaikilla teollisuudenaloilla kaikkialla maailmassa. Liiketoimintamme on organisoitu viiteen segmenttiin: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions ja Oil & Gas. BASF:n liikevaihto oli vuonna 2016 yli 58 miljardia euroa. BASF:n osakkeilla käydään kauppaa Frankfurtin (BAS), Lontoon (BFA) ja Zürichin (BAS) pörsseissä. Lisätietoja BASF:n kotisivuilla osoitteessa www.basf.com

Etsimme nyt BASF:lle Haminaan henkilöä Logistics Officerin tehtävään, vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä voit odottaa

Tehtävässäsi vastaat tuotannossa tarvittavien raaka-aineiden (kemikaalien) tilaamisesta, toimitustenseurannasta sekä raaka-ainevaraston hallinnasta. Seuraat varastotilannetta, tilauksia sekä aiempaa kulutushistoriaa ja teet niiden pohjalta raaka-ainetilaukset. Toteutat sekä lyhyen että pitkän aikavälin suunnittelua ja kommunikoit nämä tarpeet osto-osastolle. Toimit yhteyshenkilönä tavarantoimittajien sopimusneuvotteluissa sekä osallistut tavarantoimittajien arviointiin. Olet mukana koko tilaus-toimitusketjussa ja pyrit kehittämään sitä jatkuvasti kiinnittäen huomiota kustannustehokkuuteen ja prosessien turvallisuuteen. Toimit paikallisena yhteyshenkilönä kuljetusturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Olet tärkeä linkki tuotannon, ostajien, tavarantoimittajien sekä kuljetusten välillä varmistaen, että prosessi sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Mitä odotamme sinulta

Vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tilausten ja logistiikan hallinnasta. Sinulta löytyy esimerkiksi tradenomin tai insinöörin tutkinto. Olet suunnitelmallinen ja omaat hyvät organisointikyvyt. Sinulla pysyy langat käsissä ja pystyt hallitsemaan sekä kokonaisuuksia että sen pieniä osasia. Tämä on tärkeää, sillä sinulla tulee olla näkemystä siitä, mikä on raaka-aineiden tarve esimerkiksi vuositasolla ja näkemystä siitä, miten yksittäinen tilaus suhteutuu tähän kokonaisuuteen. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja haluat ottaa vastuuta omasta työstäsi. Samanaikaisesti omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet tekemään tehokkaasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Olet työntekijänä tarkka sekä hallitset tilausten ja raaka-aineiden suurta massaa tunnollisesti, jotta vältytään virheiltä ja tuotannon seisauksilta. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet joustavasti sopeutumaan äkillisiin muutoksiin esimerkiksi tavarantoimituksen viivästysten kohdalla. Uskallat myös puuttua prosessissa ilmeneviin ongelmiin ja kertoa niistä eri osapuolille. Työssä ollaan viikoittain yhteydessä ostoosastoon ja tilaus-toimitusketjun yhteyshenkilöihin Saksassa, joten suomen kielen ohella kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Saksan kielen taito katsotaan eduksi. Sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot ja SAP-osaaminen on plussaa.

Tarjoamme sinulle

Päivästä yksi alkaen vastuullisen työn haastavassa työympäristössä. Pääset kehittymään ja kouluttautumaan työssä yhdessä sitoutuneen tiimin kanssa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen houkuttelevilla eduilla sekä erinomaiset uramahdollisuudet kansainvälisessä yrityksessä.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit jättää hakemuksen WorkPowerin nettisivujen kautta viimeistään 16.1.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä

WorkPower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi

Avainsanat: logistiikka, logistikko, vakituinen,