(Poistunut julkaisusta)

Logistics manager OSTP Finland Oy:lle
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Oletko logistiikan ammattilainen ja tunnet suurta intohimoa saada toimitukset liikkumaan oikea-aikaisesti asiakkaille? Haluatko olla kehittämässä niin sisäisiä kuin ulkoisia prosesseja tulevaisuuden tarpeita varten? Haluatko luoda edellytyksiä, jotta jokainen tiimiläisesi pystyy antamaan parhaan panoksensa asiakkaitamme varten? Meillä on organisaatiossamme Sinulle uusi tehtävä! Etsimme nyt tehtaallemme Pietarsaareen Logistics manageria.

Tässä tehtävässä odotamme sinun vastaavan koko tehtaamme toimitusten hallinnasta yhdessä tiimisi kanssa, johon kuuluvat lähetystensuunnittelijat, pakkaajat ja trukkikuskit. Tehtäviäsi ovat mm.

  • Varmistaa, että toimitukset suoritetaan suunnitelmien mukaisesti resurssitehokkaalla tavalla
  • Kehittää ja optimoida varastonhallintaa ja sisäistä logistiikkaa
  • Varmistaa tietojärjestelmien tehokas käyttö ja datan oikeellisuus
  • Johtaa henkilöstöä ja kehittää prosesseja ottaen huomioon yhtiön tavoitteet ja toimintaperiaatteet lastaus-, varastointi- ja lähettämö toiminnoissa tiiviissä yhteistyössä Supply Chain Managerin kanssa
  • Vastata laadusta, turvallisuudesta ja henkilöstön osaamisesta omalla vastuualueella
  • Laatia asiakas- ja toimittajasuhteeseen perustuvat yhteneväiset toimintamallit henkilöstölle, jotta varmistetaan asiakastyytyväisyys ja korkea laatu
  • Vastata ulkoalueiden hoidosta ja alueturvallisuudesta sekä kehittää jätehuoltoa
  • Osallistua aktiivisesti pakkausten kehittämiseen ja optimointiin sekä merkittävien toimitusten suunnitteluun asiakastarpeet huomioiden

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii vahvaa asiakaslähtöisyyttä, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä liiketoimintalähtöistä työotetta. Lisäksi odotamme sinun omaavan oma-aloitteisen ja päämäärätietoisen työskentelytavan ja halun kehittää omaa vastuualuettasi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai useiden vuosien työkokemusta vastaavasta tehtävästä. Kokemus valmistavasta teollisuudesta, kuljetusliiketoiminnasta sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi sinun olisi pystyttävä kommunikoimaan suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Sinulla on kokemusta ERP-järjestelmistä ja yhteistyöstä muiden toimintojen kanssa, kuten tuotanto, myynti, osto ja laatu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kasvavassa yrityksessä, jossa tukenasi on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Tehtävässäsi raportoit Supply Chain Managerille.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen Baronan sivujen kautta (www.careers.barona.fi) viimeistään 22.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marcus Kjellman (marcus.kjellman@ostp.biz tai +358 400 927 471).