Logistics Coordinator
3Step IT Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

 

Vastuullisuus on liiketoimintamme keskiössä: rakennamme kestävämpää tulevaisuutta optimoimalla teknologialaitteiden käyttöä ja pidentämällä niiden elinkaarta. Kasvujohteinen liiketoimintamme avaa mielenkiintoisia uusia tilaisuuksia, joten etsimme jatkuvasti intohimoisia ihmisiä joukkoomme. Jos asiakaslähtöinen työskentely ja sujuva kommunikointi asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme Helsingin pääkonttorille määräaikaista Logistics Coordinatoria työskentelemään päättyvien ja palautuvien leasinglaitteiden b to b -asiakaspalvelun parissa. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2022 saakka.

Logistics Coordinatorin työnkuva 3stepIT:ssä on monipuolinen. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu erilaisissa päättyviin leasinglaitteisiin ja REstepIT -palveluumme liittyvissä asioissa, asiakkaidemme IT-laitepalautusten koordinointi, kuljetustilausten tekeminen, kuljetusten seuranta sekä inventoitujen palautuserien selvittely yhdessä Vantaalla sijaitsevan logistiikkakeskuksen kanssa. Myös uloslähtevien myyntitilausten käsittely ja niiden kuljetusten koordinointi kuuluvat tiimimme tehtäviin. Tässä tehtävässä kaikkia ratkaisuja ei välttämättä ole valmiina, vaan tietotaidon soveltaminen sekä työtehtävien kehittäminen ovat oleellinen osa päivittäistä työtä. Sisäisten prosessien ja työilmapiirin edelleen kehittäminen on meille myös tärkeää. Kaikkia työtehtäviä ei voi etukäteen täysin yksilöidä tai listata, mutta sen voimme luvata, että uuden oppiminen ei heti lopu!

Etsimme henkilöä, jolla tulisi oikean asenteen lisäksi olla:

 • Kokemusta asiakaspalvelusta / logistiikkapalveluiden hallinnasta.
 • Asiakaslähtöisyyttä: Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja tyytyväinen asiakas on sinulle aina tavoite ja inspiraation lähde.
 • Itseohjautuvuutta: Sinulla on itsenäinen työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta.
 • Innokkuutta: Olet innokas ja nopea oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä sekä itseäsi että tehtäviäsi.
 • Joukkuepelaajan henkeä: Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.
 • Tietoteknistä osaamista: Olet kiinnostunut erilaisista tietojärjestelmistä ja ohjelmistojen omaksuminen on sinulle helppoa sekä mieluisaa.
 • Hyvä kielitaito: Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 Jotta voisit onnistua ja menestyä työssäsi, tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä: Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta IT-laitteiden elinkaarta optimoiden ja käyttöikää pidentäen.
 • Mahdollisuuden kehittyä: Tuemme sinua työssäsi uusien asioiden oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. Haasteet ratkotaan yhteisvoimin.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet: Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa. Olemme energinen ja aktiivinen porukka joka tekee yhdessä töitä, oppii uutta, harrastaa ja liikkuu sekä nauttii yhteisistä saavutuksista.
 • Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät: Huippupaikan suomalaisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, josta voi ponnistaa, vaikka kansainväliselle uralle.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja voit kysyä 17.9.2021 klo 10:00-11:00 ja 21.9.2021 klo 10:00-10:30 Kirsi Tanskaselta (Manager, Logistic Services) p. 040 824 0383.

Käy kurkkaamassa vauhdikasta menoamme TÄÄLLÄ

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin. 3stepIT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut teknologialaitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita teknologialaitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 663 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 420 työntekijää. Viihtyisä ja moderni pääkonttorimme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä https://fi.3stepit.com/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1496330
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa