(Poistunut julkaisusta)

Local Tray Administrator
Mölnlycke Health Care

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme nyt

LOCAL TRAY ADMINISTRATORIA asiakasräätälöityjen leikkauspakkausten koordinointitehtäviin Helsingin Pitäjänmäkeen.

Mölnlycken asiakasräätälöidyt pakkaukset kootaan asiakkaiden toiveiden perusteella siten, että ne sisältävät kaikki tiettyyn kirurgiseen toimenpiteeseen tarvittavat kertakäyttöiset tuotteet.

Toimit kirurgisten tuotteiden tiimissä Local Tray Administratorina (LTA) asiakasräätälöityjen leikkauspakkausten osalta varmistaen pakkauksiin liittyvän päivittäisen toiminnan sujuvan koordinoinnin ja seurannan. Olet käänteissäsi ripeä, tarkka ja järjestelmällinen, sillä lukuisten yksityiskohtien lisäksi kannat vastuuta myös kokonaisvaltaisista prosesseista ja niiden saumattomasta toimimisesta. Toimit myynnin tukena aluepäälliköille ja olet tiiviissä yhteydessä tehtaisiimme Euroopassa. Osallistut tiiviisti asiakasräätälöityjen leikkauspakkausten tarjouspyyntöprosesseihin ja tarjousten valmistelemiseen yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Työskentelykielesi on suomen lisäksi englanti, joten sujuva kommunikoiminen englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti on tärkeää.

Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä toimintaotetta samalla, kun toimit tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimin kanssa. Olet tottunut priorisoimaan ja organisoimaan toimintaasi ja kannat myös vastuun toiminnastasi. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja olet kiinnostunut oppimaan uutta ja myös osallistumaan uusien toimintamallien kehittämiseen. Tulet myös kehittämään toimintaa yhdessä pohjoismaisen tiimin kanssa.

Lisätietoja työtehtävistä antaa LTA Minna Boman. Parhaiten tavoitat Minnan tiistaina 4.6. klo 10-12 tai keskiviikkona 12.6. klo 9-11 numerosta 040 754 7179. Voit olla yhteydessä myös myyntipäällikkö Marko Haloseen, puh. 040 5078 795.

Lähetä hakemuksesi perjantaihin 14.6.2019 mennessä osoitteeseen minna.boman@molnlycke.com. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten olethan nopeasti liikkeellä!