(Poistunut julkaisusta)

Local Process Owner OTC
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Datatiimi on osa Sanoma Pro Oy:n taloushallintoa. Vastaamme mm. asiakasdatasta ja sen hyödyntämisestä erilaisten raporttien ja analytiikan muodossa, SAP-järjestelmän monitoroinnista (mm. toimitukset ja tilaukset), sekä SAP-järjestelmän masterdatan, logistiikan ja liittymien ylläpidosta ja kehittämisestä. Haemme nyt datatiimiin ammattitaitoista ja energistä

Local Process Owner OTC (order to cash)

Toimit tehtävässä SAP masterdata-tiimin vetäjänä, minkä lisäksi ohjaat ja koordinoit SAP-pääkäyttäjiemme työtä. Tehtävässä vastuullasi on toimintojen dokumentointi ja ohjeistaminen sekä virhe- ja poikkeustilanteiden selvittely ja ennaltaehkäisy. Lisäksi vastaat erilaisten muutostarpeiden määrittelystä itsenäisesti tai yhdessä asiantuntijaryhmän kanssa ja osallistut kehitys- ja ylläpitohankkeisiin asiantuntijana tai projektin vetäjänä. Toimit yrityksemme edustajana konsernin sisällä esimerkiksi erilaisissa kv-hankkeissa.

Odotamme

Edellytämme sinulta vähintään useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrät hyvin myynnin liiketoimintaprosesseja ja tilaus-toimitus-laskutus -prosessit ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet projektinhallinnan ammattilainen, sinulla on teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto ja olet aiemmin toiminut esimerkiksi järjestelmäasiantuntijana tai vastaavissa IT-tehtävissä tai järjestelmän pääkäyttäjänä liiketoiminnan rajapinnassa. Sinulla on myös kokemusta tiimiesimiehenä toimimisesta. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen tai käydyt kurssit SAP SD, MM tai Fico -moduuleista. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin tai hollannin kielitaito on plussaa. Eduksesi katsotaan myös toimialamme tuntemus sekä ymmärrys SAP-prosesseista.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, verkostoitumiskykyä, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä otetta asioiden ratkomisessa sekä paineensietokykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet ajattelultasi looginen ja toiminnaltasi järjestelmällinen. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja työskentelet huolellisesti ja täsmällisesti.

Muuta

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle vastuullisen ja merkityksellisen työn asiantuntijaorganisaatiossa, innostuneet ja osaavat kollegat sekä eturivin näköalapaikan alansa johtavaan yritykseen. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 21.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat talousjohtaja Ville Virtalalta (+358 505508874) 13.2.2018. klo 15-16 tai 15.2.2018 klo 15-16.

Tutustu meihin työnantajana: https://www.sanomapro.fi/tietoa-meista/toissa/