(Poistunut julkaisusta)

Listoituskoneenkäyttäjä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Korvenranta on luotettava, reilu ja joustava puutyöstön ammattilainen. Vuosien kokemus ja ammattitaito mahdollistavat läpinäkyvän toimintamme. Tämä näkyy niin asiakaskokemuksessa kuin viestinnässä ja markkinoinnissa. Olemme puusepäntyön kokeneita ammattilaisia. Siksi asiakkaamme tietävät saavansa kaikissa tilanteissa kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita.

Haemme nyt LISTOITUSKONEENKÄYTTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työssä käytetään uusinta tekniikkaa edustavaa, ergonomista Homag ProfiLine airTec KAL 370 -listoituskonetta. 

Hakemallamme henkilöllä on ammattitaitoinen työote ja ennen kaikkea valmiutta uuden oppimiseen. Sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä listoituskoneiden käytöstä/hoidosta sekä puuteollisuuden tuotantoprosessien tuntemusta ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Tehtävä edellyttää tekijältä huolellisuutta, reipasta asennetta ja motivaatiota kehittyä alalla.


Työ on kaksivuorotyötä. 


Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Sami Kallinen, 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                         www.korvenranta.