(Poistunut julkaisusta)

Listatyöntekijä lähettämöön (Parkano)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsimme nyt listatyöntekijää lähettämöön puualan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme, jonka toiminta keskittyy laajalti erikoistuneisiin listatuotteiden valmistukseen. Yritys sijaitsee Parkanossa. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan vuokratyösopimuksella.

Listatyöntekijän tehtäviin kuuluu tuotteiden pakkaamista ja niiden siirtämistä trukilla valmiiksi kuljetusta varten. Lisäksi työhön sisältyy listojen sahaamista mittaan ja pyöräkuormaajan ajoa.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka pystyy suoriutumaan haastavammistakin trukinajotehtävistä, sillä työtilat saattavat olla ahtaita ja piha-alueet vaativat tarkkaavaisuutta. Työntekijältä odotetaan myös innokkuutta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota puuteollisuuden tehtäviin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta perustuntemus puuteollisuudesta ja peruslaskennan osaaminen ovat hyvä valmius työn aloittamiseen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, ja työaika on kello 7.00 – 15.30. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Valmiudet vuorotyöhön katsotaan eduksi. Työnantajalla on tarjota työntekijöille peseytymismahdollisuudet ja hyvät ruokailutilat normaaleilla keittiövarusteilla.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.