(Poistunut julkaisusta)

Listakoneen käyttäjä Sisuwodille
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

LISTAKONEEN KÄYTTÄJÄÄ TAI KÄYTTÄJÄKSI HALUAVAASisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä pärjäät, kun omaat sorminäppäryyttä, oikean asenteen ja aitoa kiinnostusta ja halua oppia puualasta. 


Eduksi katsotaan, jos on aikaisempaa työkokemusta puusepän teollisuudesta tai alan koulutus. Tehtävään annetaan perusteellinen koulutus, joten tärkeintä on reipas, avoin asenne ja oppimiskyvykkyys. Etsimme tehtävään pitkäaikaista työntekijää.

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen, joka osaa ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä halua osallistua puusepänverstaan eri työvaiheisiin. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä.


Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi