(Poistunut julkaisusta)

Lisävaruste- ja varaosamyyjä, Rymättylä
TerhiTec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Nyt etsimme osaavaan joukkoomme sinua, veneistä kiinnostunut

LISÄVARUSTE- JA VARAOSAMYYJÄ

Tehtäviisi kuuluu TerhiTecin veneiden lisävarusteiden ja varaosien myynti jälleenmyyjille. Asiakaskäyntien ohella työskentelet Rymättylän toimipisteessämme. Otat vastaan sekä kotimaan että ulkomaisten jälleenmyyjien tilauksia, seuraat varastosaldoja sekä laadit ja ylläpidät tuotekuvastoja ja hinnastoja. Teet yhteistyötä venemyyjien kanssa ja suunnittelet markkinointia mainostoimiston kanssa. Osallistut mm. kotisivujen päivittämiseen ja extranetin rakentamiseen.

Toivomme sinulta energistä ja itsenäistä otetta myyntialueesi kontaktointiin. Koska jälleenmyyjiä on ympäri Suomea, toivomme valmiutta matkustaa erityisesti myyntisesonkeina. Olet mukana myös venemessuilla ja muissa alan tilaisuuksissa. Ulkomaisten asiakkaittemme kanssa tarvitset hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sinulta erityisesti hyviä myyntitaitoja, yhteistyökykyä ja itseohjautuvuutta. Myyntityössä tarvitset sosiaalisia taitoja ja markkinointiaineiston hallinta vaatii tarkkuutta ja organisointikykyä.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden työskennellä maan parhaiden venemerkkien parissa, näyttää osaamisesi myynnissä ja kehittyä siinä yhä paremmaksi. Perheyhtiön arvot luotettavuus, vastuullisuus, yhteistyö ja laadukkuus ovat meille tärkeitä. Pienen tehtaan hyvä porukkahenki ja ison konsernin taustatuki antavat puitteet tehtävässä menestymiselle. Meillä saat kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2018 oheisen linkin kautta.