Lisäeristysasiantuntija myyntiin Turun alueelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme asiakkaallemme Termex-Eriste Oy:lle LISÄERISTYSASIANTUNTIJOITA myyntitehtäviin Turun alueelle.

Työssä lähestyt asiakkaita rohkeasti - kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja heidän kotoaan, ja sovit käyntejä kuntokartoituksiin. Työsi on asiantuntijapainotteista - teet kuntokartoituksia omakotitalojen yläpohjiin ja esität lämmöneristyksen korjaussuosituksia ja tarjouksia. Toimit osana mukavaa myyntitiimiä, jonka tuki ja jatkuva koulutus ovat käytössäsi.

Suositukset tehdään asiakaslähtöisesti eli sen mukaan, mikä oikeasti on tarpeen. Kun asiakas valitsee lisäeristeratkaisuksi Termex-Selluvillan, lisääntyy asumisviihtyvyys ja kodin lämmityskustannukset pienenevät huomattavasti. Ajanmukainen, ekologinen yläpohja nostaa myös kiinteistön arvoa.

Työaika painottuu alkuviikkona asiakashankintaan ja loppuviikko tehdään asiakaskäyntejä. Työ on yrittäjäpohjaista ja työssä on erittäin kannustava provisiopalkkaus. Voit olla jo valmis yrittäjä tai voit tehdä työtä laskutuspalvelun kautta. 

Tunnistitko itsesi? Jätä hakemus sivuillemme www.amiko.fi tai kysy lisää Amikon Päivi Toivoselta p. 050 476 6545. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1403554
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku