(Poistunut julkaisusta)

Lipunmyynnin koordinaattori
Helsingin Musiikkitalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Asiakaskohtaamisista innostuva, rutiineista nauttiva ja kehitystyöstä pitävä lipunmyynnin koordinaattori, tule meille töihin! Haku päättyy sunnuntaina 20.1.2019.

TOIMENKUVA

Lipunmyynnin koordinaattorin päätehtävä on toimia Musiikkitalon konserttijärjestäjien yhteyshenkilönä lipunmyynnin palveluiden osalta. Lipunmyynnin koordinaattori työskentelee lipunmyyntijärjestelmän parissa luoden ja hallinnoiden konserttijärjestäjien tapahtumia aina alkuyhteydenotosta lopputilitykseen asti.

Lipunmyynnin koordinaattorina pääset kehittämään lipunmyynnin prosesseja, palveluja ja analytiikkaa Musiikkitalon kehitystiimin kanssa. Seuraat tapahtumien lipunmyynnin kehittymistä ja pidät niin konserttijärjestäjät kuin kollegasi ajan tasalla. Lisäksi toimeen kuuluu tapahtumien markkinointiin liittyviä tehtäviä yhteistyössä Musiikkitalon viestinnän kanssa.

Toimenkuvaasi kuuluvat myös lipunmyynnin asiakaspalvelutehtävät, Musiikkitalon ryhmämyynnin sijaistaminen sekä lipunmyyntitiimin muut  tehtävät, kuten esittelykierrosten pitäminen erilaisille Musiikkitalossa vieraileville ryhmille.

Tehtävä vaatii tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja yksityiskohtien havainnointia, mutta myös kokonaisuuksien hallintaa ja priorisointitaitoja. Omaksut uusien järjestelmien käytön nopeasti ja osaat käyttää niitä työssäsi hyödyksi. Siedät työssäsi myös rutiineja ja toistoa. Olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka selviytyy vaativistakin asiakaspalvelutilanteista ratkaisukeskeisesti.

VAADITTAVA KOKEMUS

Sinulta vaaditaan kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä näyttöjä eri järjestelmien (esim. projektin- tai asiakkuudenhallinta) käytöstä. Kiinnostus kulttuuri- ja musiikkielämää kohtaan on välttämätöntä. Eduksi luetaan soveltuva alan koulutus tai kokemus lipunmyyntijärjestelmien käytöstä. Työkielinä ovat suomi ja englanti, joiden sujuva suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä. Lipunmyyntipisteessä työskennellessäsi palvelet asiakkaita toisinaan myös ruotsiksi. Vahva etu on, jos pystyt pitämään myös esittelykierroksia ruotsiksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työn musiikkielämän näköalapaikalla sekä mukavat työkaverit ja hyvät edut.

Työsuhde on vakituinen ja viikkotyöaika on 37,5h sijoittuen välillä iltoihin ja viikonloppuihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

HAKEMINEN

Hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi(at)musiikkitalo.fi

Viestin aihekenttään tulee kirjoittaa haettavan toimen nimi ja oma nimi.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.1.2019.

Lisätietoja:

Musiikkitalon palvelupäällikkö Terhi Wennström, puh. 020 707 0433

Puhelinaika: ke 9.1. ja pe 11.1 klo 13:00-15:00