(Poistunut julkaisusta)

Lipunmyyjiä Neste Ralleihin 2018
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Neste Rally Finland ajetaan taas Keski-Suomen metsämaisemissa 26.-29.7.2018 ja Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään keskelle rallihumua!

Etsimme LIPUNMYYJIÄ jokaiselle rallipäivälle eri mittaisiin työvuoroihin. Lipunmyyjänä tehtävänäsi on tarjota asiakkaille erilaisia lippupaketteja ja tuotteita, sekä olla osana tekemässä ralleista paras mahdollinen elämys kisavieraille. Lipunmyyntipisteitä on Paviljongissa, Harjulla ja muilla rallipätkillä, joten lipunmyyjänä olet kaiken toiminnan ytimessä!

Odotamme Sinulta:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Englanninkielen taitoa
- Reipasta ja iloista mieltä

Aikaisempi työkokemus ralleissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aurinkoinen asenne ja hymy, joka ei hyydy haastavissakaan tilanteissa!

Mikäli olet etsimämme 5 tähden asiakaspalvelija, laita hakemus oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija, Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi

Go On Yhtiöt on Suomen MM-Rallin Event Supplier ja virallinen henkilöstöpalvelutoimittaja.

Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Nopeista sorateistään ja näyttävistä hypyistään kuuluisa ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus. Pohjoismaiden suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin kuuluva ralli ajetaan tulevana kesänä 26.-29.7.2018.