(Poistunut julkaisusta)

Lipunmyyjiä Mummotunnelin kesään!
HOK-Elanto / Mummotunneli

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Mummotunnelinakin tunnetun Wanhan kauppakujan ravintolat kaipaavat terassikauden vahvistukseksi kunnon kesäduuniasenteella varustettuja tekijöitä. Täällä työskennellään kovalla tahdilla ja riemukkaalla fiiliksellä. Kesän valoisat illat taittuvat yöksi ja tunnelma nousee katonrajan yli pilvettömälle taivaalle asti, kun kesän kovin tiimi ryhtyy hommiin!

Haemme nyt LIPUNMYYJIÄ Mummotunneliin.

Tässä tehtävässä vastaanotat kuplivan iloisen juhlakansan – työnäsi on myydä lippuja Mummotunnelin sisäänkäynneillä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, vastuullinen ja viihdyt yövuoroissa: töitä on tarjolla keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin, ja vuorot alkavat pääsääntöisesti hieman ennen iltayhdeksää ja päättyvät aamukolmen jälkeen.

Tässä työssä menestymiseen tarvitaan suomen kielen taitoa ja aiempaa kassakokemusta. Työt alkavat porrastetusti huhti-toukokuussa ja loppuvat elo-syyskuussa.

Jos olet illan virkku ja viihdyt siellä missä tapahtuu, on tämä työ sinua varten. Varmista paikkasi Mummotunnelin sykkeessä, lähtölaskenta kesään on alkanut!