Lipunmyyjä Lahden Kaupunginteatteriin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Lipunmyyjä Lahden Kaupunginteatteriin

Lahden kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 kun Lahden Teatteri – Hämeen Maakuntateatteri ja Lahden Työväen Näyttämö yhdistivät voimansa. Teatteri toimi aluksi osakeyhtiöpohjalla, mutta varsin pian, tarkemmin Lahden kaupunginvaltuuston 5.12.1949 tekemällä päätöksellä kaupunginteatteri muutettiin täyskunnalliseksi vuoden 1950 alusta.

Kaupunginteatteri on Lahden liikunta- ja kulttuurilautakunnan alainen taseyksikkö.

Teatterin kolmelle näyttämölle tuote­taan vuosittain 7- 9 uutta näytel­mää. Vakituisen henkilökunnan määrä on noin 100, josta taiteelliseen henkilökuntaan kuuluvat teatterinjohtaja, dramaturgi, kaksi skenografia, kapellimestari, muusikko sekä 22 näyttelijää.

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme Lahden kaupunginteatterille lipunmyynnin back uppia osa-aikaiseen työsuhteeseen. Etsimme tehtävään henkilöä, joka hallitsee valmiiksi Lippupisteen Inhouse-lipunmyyntijärjestelmän.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta

Etsimämme hakija hallitsee Lippupisteen Inhouse-lipunmyyntijärjestelmän, on asiakaspalveluhenkinen, pirteä ja pystyy tekemään n.5-10h viikossa.

Odotamme työnhakijoilta:
- Lippupisteen Inhouse-lipunmyyntijärjestelmän tuntemusta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- mahdollisuutta työskennellä n. 5-10h/vk

---------- 

Mitä tarjoamme

Töitä on tarjolla n. 5-10h/vk.

Palkkaus noudattaa kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pian ja töitä on tarjolla ainakin loppuvuodelle 2021.

---------- 

Hae pian

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508256
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti