Lippukassanhoitaja
Kouvolan Teatteri

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Kouvolan Teatteri
Vuonna 1960 perustettu Kouvolan Teatteri on keskisuuri ammattiteatteri, joka tarjoaa elämyksiä, energiaa, irtiottoa arjesta, ajankohtaisia näkökulmia, ajattelunaiheita sekä taiteellista osaamista. Erityinen vahvuus on musiikkiteatteriosaaminen. Moniammatillisessa työyhteisössä työskentelee noin 40 vakituista työntekijää ja lisäksi tilapäistä henkilöstöä. Kouvolan Teatterin toimistotiimi palkittiin äskettäin valtakunnallisella Yhteisvoima-palkinnolla!

Hyvän mielen tuoja, ihmisten auttaja, kulttuurielämysten mahdollistaja – aina palvelemassa hymyssä suin myös kiireisinä päivinä?

Haemme Kouvolan Teatterille asiakaspalvelun ammattilaista

LIPPUKASSANHOITAJAKSI

Olet yksi teatterin monista avainhenkilöistä ja tärkeässä roolissa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottajana.

Työtehtäviisi kuuluu teatterin lipunmyynti, monipuolinen asiakaspalvelu sekä kassaraportointi ja –tilitykset. Lisäksi osallistut tarvittaessa myös muihin myyntiä- ja markkinointia tukeviin tehtäviin. Toimit aulahenkilökunnan esihenkilönä ja vastaat roolissasi mm. työvuorojen laadinnasta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisten asiakaspalvelutaitojen ohella myynnillistä työotetta, huolellisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Kaupallinen koulutus tukee tehtävässä onnistumista. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja yleisimpiä toimisto-ohjelmia. Olet kiinnostunut myös myynnin ja markkinoinnin toteuttamisesta. Ja vielä lisäksi - odotamme sinun olevan idearikas ja luova, sillä työyhteisössämme pohditaan ratkaisuja usein yhdessä.

Työaika vaihtelee teatterin toiminnan mukaisesti ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä /viikkotunnit 36). Palkkaus on TeaTES:n mukainen (2C).

Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi. Soita rohkeasti ja kysy lisää!

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta viimeistään 30.11. Mahdollisuuksien mukaan haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.


Ota yhteyttä:

Puhelin: (05) 7400 300
Sijainti: Salpausselänkatu 38, Kouvola
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot