(Poistunut julkaisusta)

Lipeälinjan osastoinsinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haemme nyt Metsä Fibreen

LIPEÄLINJAN OSASTOINSINÖÖRIÄ

Joutsenon sellutehtaalle. Tehtävän nykyinen haltija siirtyy omassa organisaatiossa toiseen tehtävään.

Mitä pääset tekemään?

Vastaat sellutehtaan lipeälinjan teknisestä kunnosta, tuotannon suorituskyvystä ja prosessiturvallisuudesta. Huolehdit osaston teknisestä suorituskyvystä niin, että saavutamme yhteiset tavoitteemme (tuotanto, käytettävyys, kustannustehokkuus, laatu , turvallisuus ja ympäristösuorituskyky). Teet investointien ja seisokkien suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä tehtaan toimihenkilötiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi laadit muun muassa oman osastosi laitetekniset ajo- ja toimintaohjeet. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti voimalaitoksen osasto-insinöörin ja talteenoton kehitysinsinöörin sekä talteenotto-osaston käynnissäpitäjien kanssa.

Millä vakuutat meidät?  

Olet oma-aloitteinen ja tavoitehakuinen ongelmanratkaisija. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja haluat oppia oman vastuualueesi syvällisesti. Työskentelet asiantuntijana tiiviissä yhteistyössä osaston muun henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen diplomi-insinööri- tai insinöörikoulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta ja mahdollisuuden kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tervetuloa mukaan dynaamiseen työyhteisöömme Joutsenon sellutehtaalle, joka sijaitsee Lappeenrannassa Saimaan rannalla Etelä-Karjalan maakunnassa.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää! 

Puheluusi vastaa tehtaan tekninen päällikkö Johannes Martikka, jonka tavoitat parhaiten ti 3.3.2020 klo 9-12 (p. 050 464 0026).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 8.3.2020 saakka. Onnea hakuun!