(Poistunut julkaisusta)

Linux Specialist
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Työnkuva

Tehtävässä toimit osana Nebulan Service Operations -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippuasiantuntijoita uusimpien verkko-, Linux- ja Microsoft-teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet tai haluat sellaiseksi kehittyä.

Toivomme

Sinulla on kokemusta verkko- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä. Ymmärrät eri pilviteknologiat ja AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

Toivomme sinulta

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux)
  • kokemusta www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista
  • kokemusta tai halua oppia automaatiotyökalujen käyttöä (Ansible, Heat, scriptaus)
  • verkkoteknologioiden perusteiden osaamista (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat)
  • oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja positiivista asennetta

Olet kerännyt myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta Openstack-, AWS- tai vastaavista toteutuksista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle rennon ja viihtyisän työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista koostuvaa asiantuntijatiimiä. Saat mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, sekä tietenkin erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV 28.2.2018 mennessä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi.