(Poistunut julkaisusta)

Linux Specialist, Telia Inmics-Nebula
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Etsimme Linux-osaajaa vahvistamaan asiakkaamme Datacenter & Cloud Services-yksikköä. Tässä roolissa pääset haastamaan itseäsi teknisesti, kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan 500:lta ammattitaitoiselta työkaverilta!
KUVAUS
Olet mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä. Ymmärrät eri pilviteknologiat ja AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

Tarjoamme


* Paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Telia Inmics-Nebulan asiakkaiden ympäristöjä
* Mahdollisuuden vaikuttaa Telia Incmics-Nebulan toimintatapoihin ja pääset kehittämään heidän palveluitaan entistä paremmiksi
* Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä paljon muita etuja

TYÖNKUVA

* Verkko- ja tietokantapalvelimien ylläpito
* Vaativaa ongelmanhallintaa ja ratkaisuiden suunnittelu
* Asiakasprojekteihin osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään kahden vuoden kokemus palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux) joko työn, harrastuneisuuden tai koulutuksen kautta
* Verkkoteknologioiden perusteiden osaamista tai halu oppia (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat)
* Halu oppia www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista
* Halu oppia verkko- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta
* Halukkuus suorittaa AWS-sertifiointi (Associate) ensimmäisen 6 kk:n aikana
* Kokemusta tai halu oppia automaatiotyökalujen käyttöä (Ansible, Heat, scriptaus)
* Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa


Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy ymmärrystä tai kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Arvostamme myös aiempaa kokemusta Openstack-, AWS- tai vastaavista toteutuksista.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen
* Itseohjautuva


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoituminen asiakkaallemme
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Telia Inmics-Nebulan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Telia Inmics-Nebula on Telian B2B-perheeseen kuuluva ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. He tarjoavat 500 osaajan voimin monipuolisia asiantuntijapalveluita jokaiselle yritykselle, jonka tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa ja tarjota parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta - riippumatta yrityksen koosta, toimialasta tai kehityksen vaiheesta.