(Poistunut julkaisusta)

Linux-asiantuntija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Onko sinulla osaamista tietoturvasta ja tietoverkoista? Oletko kiinnostunut itsenäisestä ja vastuullisesta työstä?

Etsimme nyt LINUX-ASIANTUNTIJAA Linux-palvelinympäristön ylläpidon ja kehittämisen tehtäviin asiakkaallemme. Työsuhde alkaa ensin vuoden pituisena määräaikaisuutena, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus rekrytoitua myös pidempään työsuhteeseen.

Tehtävässä huolehdit IT-alalla toimivan kansainvälisen yhtiön Suomen yksikön palvelinympäristöstä ja tietoturvasta. Pidät päivittäin yhteyttä asiakkaaseen sähköpostitse, pikaviestimellä tai puhelimitse. Pääset myös mukaan konseptoimaan uusia valvonta- ja tietoturvatuotteita ja kehittämään näihin liittyvää infrastruktuuria.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

- käyttöjärjestelmä- ja ohjelmistopäivityksistä huolehtiminen
- loppuasiakkaan oman henkilöstön auttaminen ja kysymyksiin vastaaminen palvelinympäristöön liittyvissä asioissa
- palvelininfran ja -resurssien toimivuuden ja riittävyyden seuranta
- ongelmatilanteiden selvitys ja korjaus
- tietoturva-asioista huolehtiminen ja tietokantojen ylläpito
- uusien virtuaalipalvelimien pystytys ja palvelinympäristön kehitys mm. toimintavarmuuden osalta
- muut palvelinympäristöön ja tietoturvaan liittyvät tehtävät

Työtä tehdään arkisin (klo 8-16) pääosin asiakkaamme tiloissa Tampereen keskustassa. Satunnaisesti työskentelet myös loppuasiakkaan tiloissa ja myös etänä tilanteen mukaan.

Toivomme, että sinulla on jo mielellään työkokemuksen kautta rakentunutta ymmärrystä Linux-palvelimista. Hallitset vähintään perusteet MySQL:sta. Java-kielen perusteiden osaaminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Viihdyt tässä tehtävässä, mikäli tunnet itsenäisen ja asiakasrajapinnassa tapahtuvan työn omaksesi. Osaat toimia rohkeasti oman harkintasi ja ammattitaitosi varassa. Sinua motivoi se, että pääset kantamaan rohkeasti vastuuta oman työsi lopputuloksesta ja sitä kautta asiakastyytyväisyydestä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden syventää palvelin- ja tietoturvaymmärrystäsi kiinnostavien ja vastuullisten työtehtävien parissa. Saat apua ja tukea työllesi, mutta tehtävän, jossa saat hyödyntää omaa osaamistasi ja ottaa aidosti vastuuta. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti (ja viimeistään 20.1.2020 mennessä). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.