(Poistunut julkaisusta)

Linux-asiantuntija (DevOps)
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Accountor Finago

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 220 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Esittely

Haemme DevOps-henkistä Linux-ninjaa Procountor-ohjelmiston ylläpitoon

Työtehtävät

Roolisi on tukea tuotantoympäristön ylläpitoa ja kehittää sen menetelmiä, parantaa julkaisuprosessia ja ratkaista tulevaisuuden haasteita jo suunnitteluvaiheessa. Sukkuloit siis sujuvasti kehityksen ja ylläpidon väliä. Visioitasi toteutat molemmilla puolilla, apunasi muita innokkaita käsipareja.

Edellytykset

Roolissa pärjätäksesi toivomme että sinulla olisi vankka käsitys:
• Linux-pohjaisista ratkaisuista
• Tietokannoista

Toivomme lisäksi, että työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Et myöskään pelkää välillä sukeltaa kurkistamaan koodin puolelle, vaikkei sinun ohjelmistokehittäjä tarvitsekaan olla.

Myöskään ei olisi pahitteeksi jos:
• Ymmärrät MySQL:n sielunelämää
• Sinulla on ajatus siitä, miten tuotantoympäristöä ja julkaisuprosessia kehitetään
• Tietoturva on lähellä sydäntäsi
• Sinulla on käsitys, miten ohjelmistokehitystä tehdään

Tuotantomme pyörii MySQL-klusterin, CentOS:n ja Tomcatin voimin. CI-puolella luotamme teknologioihin, kuten Ansible, Docker, Kubernetes ja Jenkins. Koodarimme kirjoittavat pääasiassa Javaa, sinulle se ei ole välttämätöntä.

Tällä hetkellä saatat kutsua itseäsi esimerkiksi Järjestelmäasiantuntijaksi tai trendikkäästi DevOps Engineeriksi. Tulevaisuudessa sinua ehkä kiinnostaisi toimia System Architect -tittelillä. Sinun ei vielä tarvitse olla täysin valmis tekijä tähän rooliin, tuemme kehitystäsi, mutta rooli on vastuullinen ja siksi toivommekin aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Keitä me olemme

Mikä on ulkoa neliö ja sisältä ympyrä? Tule ottamaan selvää!

Viihtyisä ja dynaaminen toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tuotteemme on taloushallinnon pilvipalvelu Procountor, joka on käytössä kymmenissä tuhansissa suomalaisissa ja pohjoismaalaisissa yrityksissä. Tehtävässä työskentelet osana 12-henkistä Operations-tiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa päivittäiseen ja tulevaan tekemiseen, ja jokaisen työpanos on arvostettu ja tärkeä.

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti, ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Jarmolle sähköpostitse jarmo.krohns@finago.com. Vastauksia mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin voit tiedustella Jarmolta sähköpostitse tai soittamalla 050 569 6043.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finago Oy:n välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste