(Poistunut julkaisusta)

Linux-asiantuntija (DevOps)
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Kiinnostaako sinua uusien digitaalisten finanssipalvelujen kehittäminen nykyaikaisin teknologioin ja menetelmin? Haetko ympärillesi innostunutta, osaavaa ja mutkatonta tiimiä? Haluatko nähdä käden jälkesi koko ratkaisun elinkaaren osalta?

Mandatum Lifessa työskentelee tällä hetkellä 80 it-ammattilaista. Panostamme voimakkaasti uusien ratkaisujen tekemiseen ketterin menetelmin (SAFe, Scrum) ja haemme nyt Linux-osaajaa DevOps-tiimiimme. Tiimin vastuulla on erityisesti mobiili- ja verkkopalveluiden kehitysprosessien tukeminen ja jatkokehitys, valvonta- ja suorituskykymittausjärjestelmien implementointi, automaation kasvattaminen sekä taustajärjestelmien integrointi. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä sovelluskehitystiimien ja liiketoiminnan kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa Linux-osaamista, suoritetut sertifioinnit ovat ehdoton plussa. Arvostamme erityisesti käytännön kokemusta container-arkkitehtuurista (Docker, Kubernetes, OpenShift), joko sovelluskehityksen tai ylläpidon näkövinkkelistä. Kehitysympäristössämme hyrräävät Java, Spring Boot, JavaScript, Vue.js, DB2, MS SQL, Jenkins, Git ja Artifactory. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, soveltuva korkeakoulututkinto ja sovelluskehitysvälineiden tuntemus ovat eduksesi. Arvostamme ratkaisukeskeistä, aloitteellista, positiivista ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet. Työskentelet juuri uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Työaikasi on liukuva.

Hae tehtävään maanantaihin 15.10.2018 mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Taisto Unho, puh. 040 541 6494. Taiston tavoitat parhaiten arkisin klo 14-16.

Lue lisää Mandatum Lifesta ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.