(Poistunut julkaisusta)

Linux-asiantuntija, Devecto Oy (Tampere)
Devecto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Devecto on nopeasti kasvava ohjelmistokehityksen asiantuntijatalo. Ajoneuvojen järjestelmäkehitys, sulautetut autonomiset järjestelmät, tietoliikennejärjestelmät ja teollisuuden digitalisointiratkaisut ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten ohjausjärjestelmien ja pilvipalveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä kehittyviin startuppeihin.

Devecton juuret ovat sulautetuissa järjestelmissä ja haemme nyt Tampereen toimistollemme Linux-asiantuntijaa. Jos YOCTO, Qt, Linux-kernel, driverikehitys ja vaikkapa ubootin konfigurointi ovat sinulle tuttuja, paina hakemusnappia! Voit olla työvuosiltasi pitkän linjan (parrakas) Linux-guru tai urasi alkuvaiheessa oleva, harrastustaustasi kautta Linuxiin vihkiytynyt tekijä - meiltä löytyy varmasti mielenkiintoisia hankkeita mm. autonomisten liikkuvien järjestelmien parista.

Tietotaito moderneista ohjelmistokehitysympäristöistä ja -tavoista sekä ymmärrys ohjelmistojen testaamisen tärkeydestä ja ohjelmistotestiautomaatiossa käytetyistä työkaluista sekä menetelmistä on ehdotonta plussaa.

Ydinosaamiset:
• Embedded Linux
• Kernel development, drivers
• Qt
• C/C++

Mainiot lisämausteet:
• YOCTO
• Jenkins, Robot Framework
• Python
• SCRUM/Agile methods

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, joissa pääset kehittämään osaamistasi sekä henkilökunnan omistaman yrityksen aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen ilmapiirin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen myös hyvät edellytykset. Työntekijämme ovat tervetulleita kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa. Haluamme aina olla "pikkuisen parempia"!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle työvälineet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä suorarekrytointina, yhteistyössä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Linux-asiantuntija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana antaa Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508.