(Poistunut julkaisusta)

Linnanmäen yritys- ja ryhmämyynnin päällikkö
Lasten Päivän Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme myynnin ammattilaista, jonka hymysilmät tuikkivat, vinkkisuu käy ja pelinenä toimii kaikissa tilanteissa, eli sinua

LINNANMÄEN YRITYS- JA RYHMÄMYYNNIN PÄÄLLIKKÖ

Edustat Linnanmäen brändiä ja kasvatat huvipuistomme Firmahupi-palveluiden tunnettuutta yritysasiakkaiden parissa sekä Suomessa että lähimarkkinoilla. Tarjoamme myyntivastuullisen paikan Linnanmäen markkinointiviestintäosastolta. Tehtävässäsi raportoit markkinointiviestintäjohtajalle ja viihtyisyyden takaa innostuneet Linnanmäen hupimestarit. Toimit viiden henkilön suorana esimiehenä ja vastaat myös Linnanmäen myyntipalvelun toiminnasta. Olet budjettivastuussa oman ryhmäsi toiminnasta.

Tärkeintä tehtävässäsi on kyky innostaa tiimisi onnistumaan ja saavuttamaan haastavia tavoitteita. Olet esimiehenä läsnä oleva ja palveluasenteella varustettu. Olet aktiivinen, analyyttinen ja organisointikykyinen. Nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä olet innokas esiintyjä. Saat asioita tapahtumaan yhdessä tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa, ja haluat aidosti myydä. Tiedät, että tavoitteisiin päästään hyvällä tiimin ja yksilön johtamisella, suunnan näyttämisellä sekä töiden organisoinnilla.

Tehtäviisi kuuluu tarjota yritysasiakkaillemme ratkaisuja heidän työhuvinvoinnin kasvattamiseksi ja varmistaa, että tarjoamme heille elämyksiä, joita suositellaan ilolla eteenpäin. Kuuntelet asiakkaitamme, seuraat trendejä ja haluat kehittää palvelujamme seuraavalle tasolle. Kasvun varmistamiseksi haluat pitää asiakkaidemme suositteluindeksin huipussaan ja kasvattaa tuoteportfoliomme tunnettuutta.

Edellytämme hyviä esimiestaitoja ja kokemusta BtoB-myynnin tuloksellisesta johtamisesta. Olet rohkea myynnin ammattilainen. Arvostamme linjakkuutta, oikeudenmukaisuutta ja hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Pärjäät sujuvasti englanniksi ja ruotsin kielen taito on eduksi. Ajoittain toivomme joustoa iltoihin ja viikonloppuihin.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä kehittämään Suomen merkittävimmän matkailukohteen palveluvalikoimaa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2018 osoitteeseen rekrytointi@linnanmaki.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén (puh. 0400 908739) keskiviikkona 17.10. klo 13-15 ja perjantaina 19.10. klo 10-12, sekä Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom keskiviikkona 31.10.  (puh. 050 385 5476).