(Poistunut julkaisusta)

LINNANMÄEN OHJELMATUOTTAJA
Lasten Päivän Säätiö (Linnanmäki) / co Mercuri Urval

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2017

Haluatko olla luomassa monipuolista, viihdyttävää ja yllätyksellistä ohjelmatarjontaa sekä teemaviikkoja asiakkaidemme huvipuistopäiviin?

Kevät tuo aurinkoa, syyskuu kauhua ja lokakuu valoa pimeään!

Ohjelmatoiminnasta nykyisin vastaavan hupimestarimme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme nyt joukkoomme innostunutta ja luovaa ohjelmatuotannon ammattilaista, eli sinua, Linnanmäen ohjelmatuottaja.

Tärkeintä tehtävässä on ideointi- ja heittäytymiskyky tuottaessasi iloa ja luodessasi asiakkaille unohtumattomia elämyksiä yhdessä tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Edellytämme osaamista ja kokemusta ohjelma- ja tapahtumatuotannoista esimerkiksi musiikin tai kulttuurin alalta sekä hyvää kokonaisuuksien hallintaa, hyvää projektinhallintaa ja organisointikykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, luovuutta sekä ”hihat ylös ja hommiin” -asennetta. Työ edellyttää halukkuutta työskennellä aktiivisesti kesäkaudella, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tehtäviisi kuuluu Linnanmäen ohjelmatarjonnan suunnittelu huvipuiston alueelle ja ohjelmalava Estradille sekä teemaviikkojen ja erikoispäivien sisällöntuotanto, koordinointi, toteutus ja seuranta. Tehtäviisi kuuluu myös yhteistyökumppanineuvottelut, sopimusten laadinta ja yhteyshenkilönä toimiminen sekä asiakastyytyväisyyden ja tuloksellisuuden varmistaminen.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi ainutlaatuisessa ympäristössä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Saat ammattitaitoiset, innostuneet kollegat sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa.

Kiinnostuitko? Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.11.2017 osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=50782, viite FI-11734. Lisätietoja antavat Mercuri Urvalin konsultit Eveliina Sainio, puh.040 637 0889, ja Annukka Tervo, puh. 041 539 6333.