(Poistunut julkaisusta)

LINNANMÄEN HUPIMESTARIKSI KAUDELLE 2019
Lasten Päivän Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme kaudelle 2019 innostuneita hupimestareita laitetyöntekijän, järjestyksenvalvojan, siistijän, kioski-, kahvila-, ravintola- ja myymälätyöntekijän, ohjelmatyöntekijän, lipunmyyjän, pelimyyjän ja puutarhatyöntekijän tehtäviin.

TULE TÖIHIN LINNANMÄELLE!

Vietetään #lintsikesä yhdessä.

Oletko tiimipelaaja, jonka hymy loistaa auringon lailla? Haluatko kuulua hupimestarijoukkoomme, jota yhdistää ainutlaatuinen yhteishenki?

Haluamme sinut työskentelemään Suomen hauskimpaan työpaikkaan! Linnanmäellä saat ilahduttaa asiakkaita jokaisena työpäivänäsi. Samalla kerrytät erinomaista työkokemusta Suomen suosituimmassa matkailukohteessa, jossa asiakkaanamme vierailee vuosittain yli miljoona huvittelijaa. Linnanmäen kesä on pitkä, huvipuistokausi alkaa 26.4. ja huipentuu kauden päättävään Valokarnevaaliin 20.10.2019. Arvostammekin hyvää käytettävyyttä läpi kauden.

Tee kanssamme hyvää! Me hupimestarit keräämme vuosittain varoja lastensuojelutyöhön. Kauden 2018 jälkeen lahjoitimme huikeat 4,5 miljoonaa euroa lastensuojelutyöhön. Työskentelemällä Linnanmäellä ja luomalla ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme olet mukana rakentamassa parempaa elämää monelle lapselle Suomessa. 

Odotamme sinulta omatoimisuutta ja reippautta! Hymysilmäsi loistavat niin työkavereille kuin asiakkaillekin ja vinkkaat heille aktiivisesti puistomme palveluista. Toimit työssäsi huolellisesti ja tarkasti varmistaen hauskan ja turvallisen päivän kaikille! Pääsääntöisesti työtehtävissä edellytetään 18 vuoden ikää, mutta yläikärajaa ei ole. Edellytämme suomen kielen taitoa ja muusta kielitaidosta on etua.

Tunnistitko itsesi? Hae Linnanmäelle töihin, ja vietetään #lintsikesä yhdessä! Tutustu eri työtehtäviin, työpaikkaamme ja täytä hakemus 11.-3.2.2019 välisenä aikana osoitteessa: rekrytointi.linnanmaki.fi.

Psssst! Haluamme tutustua sinuun mahdollisimman pian ja kuulla, kuka sinä olet. Jätäthän videoesittelyn osana hakemustasi. Videolla voit erottua hakijoiden suuresta joukosta!

Terveisin,

Tulevat työkaverisi, Linnanmäen hupimestarit

Linnanmäki, Hupimestari