(Poistunut julkaisusta)

LINNANMÄEN GRAAFIKKO
Lasten Päivän Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Oletko uusi visuaalisen viestinnän hupimestarimme?

Haemme sinua, jonka hymysilmät tuikkivat ja värikynät hupitwistaavat,

LINNANMÄEN GRAAFIKKO

Etsimme visuaalisen viestinnän osaajaa. Omaat hyvät tiimityötaidot ja autat meitä onnistumaan erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän graafisen suunnittelun tehtävissä. Olet iloinen, avulias, luova ja osaat pitää kiinni sovituista aikatauluista. Osaat kuunnella organisaatiomme toiveita ja toteutat niistä oman kokemuksesi ja näkemyksesi pohjalta parhaan lopputuloksen. Kykenet näkemään maailman myös huvipuistovierailijan silmin. Innostut nopeastakin temposta, etkä hätkähdä viime hetken muutoksia. 

Arvostamme asiantuntemusta. Sinulta löytyy kokemusta graafisesta suunnittelusta niin digi- kuin printtikanaviin. Myös kamera pysyy kädessäsi ja kuvienkäsittely sujuu luontevasti. Olet tottunut tekemään taittoja teksteistä ja kuvista sekä käyttämään kuvankäsittelyohjelmia kuten Photoshop, InDesign ja Illustrator. Piirtämisen, kuvittamisen ja videotuotantojen taitojasi haluaisimme päästä ihailemaan.

Pääset käyttämään luovuuttasi. Tuotat Suomen hauskimman kaupunginosan markkinointimateriaaleja kampanja- ja brändi-ilmeen mukaisesti. Pääset luomaan hupitwistillä maustettuja uusia konsepteja, brändättyjä myyntituotteita ja logoja. Samalla pidät huolta huvipuiston yhtenäisestä visuaalisesta linjasta. Suunnittelet ja tuotat huvipuistoon rannekkeita, lipputuotteita, hinnastoja, kylttejä ja opasteita, pakkauksia, digimainospintoja, julisteita jne. 

Tarjolla on tehtävä Suomen hauskimmassa työpaikassa. Kaikki Linnanmäen työntekijät ovat mestareita tuottamaan hupia toisilleen ja asiakkaille. Täällä sinua odottaa iloinen markkinointiviestintäosaston hupimestariporukka. Raportoit markkinointipäällikölle.  Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Sinusta on kiva tehdä tarvittaessa töitä myös ilta-, viikonloppu- ja kesäaikaan!

Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.9.2018 osoitteeseen: rekrytointi@linnanmaki.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat markkinointipäällikkö Tero Sjöberg, puh. 050 465 7799 tai markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom, puh. 050 385 5476 perjantaina 14.9. klo 9.30-11.