(Poistunut julkaisusta)

Linjavastaava
Pernod Ricard Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Rekrytoimme nyt tuotantotiimiin

LINJAVASTAAVAN

Keskeisimpänä tehtävänä on avustaa kaikin tavoin kahden tuotantolinjan mahdollisimman hyvän käynnin varmistamisessa, varmistaa koneiden laaduntuottokyky ja toimia linjahenkilökunnan neuvonantajana teknisissä asioissa. Linjat toimivat kahdessa vuorossa. Jokaisessa työvuorossa on vähintään yksi linjavastaava.

MITÄ OSAAT

Työ edellyttää teknistä osaamista tuotantokoneisiin liittyen, laatuosaamista ja tuottavuusosaamista.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus esim. koneasentajan, automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkinto. Kykenet ratkaisemaan ongelmia paineen alla ja olet yhteistyökykyinen. Hallitset MS Office ­paketin, Arrow Maint ­kunnossapitojärjestelmän tuntemus on eduksi.

Tehtävässä edellytetään hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito tuo sinulle lisäetua.

MITÄ TARJOAMME

Pernod Ricard Finlandissa yhdistyvät 150 vuotta suomalaista alkoholialan osaamista ja maailman johtavan premium-alkoholiyhtiön tuomat resurssit ja uramahdollisuudet. Toimintaamme ohjaavat arvot yrittäjähenkisyys, keskinäinen luottamus ja eettisyys.

TUNTUIKO TEHTÄVÄ KIINNOSTAVALTA:

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Personnel Group, Mika Ahlfors puh. 03 3138 0400.

Lähetä CV:si, hakukirjeesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 26.8.2018. www.personnel.fi