(Poistunut julkaisusta)

Linjatyöntekijä puualalle Vierumäki
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Toimenkuva
Kokopäiväiseen työsuhteeseen linjatyöntekijää. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työtehtävinä ovat mm. linjanhoito ja koneen käyttö. Tarkoituksemme on löytää pitkäaikaisia työntekijöitä jotka vakinaistuvat asiakkaamme kirjoille 6kk jälkeen, joten emme etsi nyt kausityöntekijöitä. Työt alkavat Eezy/VMP:n kautta.

Odotamme sinulta
Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön opetetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Erilaisten työkalujen tuntemus ja aikaisemipi kokemus teollisuudesta katsotaan selkeäksi eduksi. Työ on 2-vuorotyötä.

Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus / kokemus katsotaan selkeäksi eduksi.

Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää vaan täytä pikaisesti hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulla on jo hakemus meillä niin soita pikaisesti puh. 03 873200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
6kk/ Jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja
Jani Karkulahti, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.05.2020 mennessä.