(Poistunut julkaisusta)

Linjastotyöntekijöitä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme linjastotyöntekijöitä Hartolaan liimapuupalkkien valmistusprosessiin.

Toimit linjastolla pääasiassa tietokoneohjattujen koneiden- sekä tuotannon valmistuslinjan käyttäjänä. Töihin kuuluu koneen käyttö ja valvonta, vikatilanteiden hoito, tuotteiden siirto, tuotteiden trukilla kuljetus sekä muut linjaston tehtävät. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on tehtävässä ehdottomasti etu, mutta emme kuitenkaan vaadi aikaisempaa kokemusta. Kaikki työtehtävät opetetaan tarvittaessa trukin ajosta lähtien, joten oikealla asenteella pääset jo pitkälle.

Taustasi tehtävään voi olla monenlainen. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esimerkiksi teollisuuden parista, mutta tehtävä sopii hyvin myös oppimishaluiselle alanvaihtajalle. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi. Tarjolla on pitkä määräaikainen työsuhde Baronan kautta. Jos olet pärjännyt tehtävässä hyvin, sinulla on tämän jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin 2-vuorossa.

Tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä kilpailukykyiseen palkkaukseen, joten mikäli kiinnostuit käythän jättämässä hakemuksen tehtävään mahdollisimman pian. Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia tehtävään ainoastaan järjestelmämme kautta.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää tehtävästä, voit myös olla yhteydessä puhelimitse. Baronalla tehtävästä lisätietoja antaa Jasmiina Karppinen p.050 5184 299. Parhaiten olemme tavoitettavissa arkisin klo 9-11 välisenä aikana.

Parhaiten olemme tavoitettavissa arkisin klo 9-11 välisenä aikana.