Linjastosiivoojia kesäksi Helsinkiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Oletko ahkera ja työtäpelkäämätön siivousalan kokemusta omaava tyyppi tai työuraasi aloitteleva reipas nuori, jolla on kesän suunnitelmat vielä avoinna? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista - saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme kesän ajaksi siistijöitä tuotantotiloihin Helsinkiin Malmille. Asiakkaamme on vuonna 2008 perustettu suomalainen palveluyritys, joka tuottaa erilaisia erikoispuhdistuspalveluita. Työsi pitää sisällään erilaisten tavaroiden puhdistamista tuotantotiloissa, esimerkiksi kouluista tai toimitiloista tulleita kalusteita aina laatikoista ja matoista pienempiin esineisiin. Arvostamme aiempaa työkokemusta siivoustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi: tärkeintä on ahkera ja työtäpelkäämätön asenne! Työntekijänä et pelkää liata käsiäsi työnteossa, ja edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä sekä sitoutumista työntekoon. Työssä käytetään suojavaatteita ja maskia pölyn vuoksi. 

Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan: mitä pikemmin voit aloittaa, sen parempi. Mainitsethan siis hakemuksessasi, miten olet kesällä käytettävissä.

Mikäli työ erikoispuhdistuksen parissa voisi olla sinun juttusi ja olet ahkera tyyppi vailla kesätyötä, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447502
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa