Linjastosiivoojia Helsinkiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2021

Oletko ahkera ja työtäpelkäämätön tyyppi, jolle on ehtinyt jo kertyä siivousalan kokemusta? Tai oletko työuraasi aloitteleva reipas nuori, joka etsii uusia kokemuksia? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi!

Etsimme asiakkaallemme tarvittaessa töihin kutsuttavia siistijöitä tuotantotiloihin Helsinkiin Malmille. Asiakkaamme on vuonna 2008 perustettu suomalainen palveluyritys, joka tuottaa erilaisia erikoispuhdistuspalveluita. Työsi pitää sisällään erilaisten tavaroiden puhdistamista tuotantotiloissa, esimerkiksi kouluista tai toimitiloista tulleita kalusteita aina laatikoista ja matoista pienempiin esineisiin. Arvostamme aiempaa työkokemusta siivoustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä: tärkeintä on ahkera ja työtäpelkäämätön asenne! Työntekijänä et pelkää liata käsiäsi työnteossa. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä sekä sitoutumista työntekoon. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen. Työssä käytetään suojavaatteita ja maskia pölyn vuoksi. 

Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, joten saat hyvät eväät työssäsi menestymiseen!

Mikäli työ erikoispuhdistuksen parissa voisi olla sinun juttusi, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424798
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki