Linjastonhoitaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme pintakäsittely alan asiakkaallemme linjastonhoitajaa Turkuun.

Tehtäväsi on ripustaa erilaisia käsiteltäviä osia linjastolle, sekä käyttää asiakkaamme omaa järjestelmää linjaston ohjaamiseen.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta pintakäsittelystä, mutta sinulla on vahva halu oppia uutta. Kyseisessä tehtävässä on tärkeää saada ripustettua tuotteet asianmukaisesti sekä huolellisesti linjalle, siten että kaikki osat tulevat hyvin käsiteltyä. Laadunvalvonta on osa toimenkuvaasi ja tehtävä edellyttää oman kädenjäljen tarkkailua.

Edellytämme hakijalta tarkkuutta, ripeyttä sekä hyvä fyysinen kunto on eduksesi, koska työ on seisomatyötä. Odotamme myös hyvää tekemisen asennetta sekä työmotivaatiota. Etsimämme henkilö osaa myös kysyä, jos jokin asia mietityttää.

Työ on kokoaikaista kolmivuorotyötä, jolloin viikonloput ovat vapaat.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan ja mukavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus oppia teollisen pintakäsittelyn salat ja niksi. Jos olet aikaisemmin työskennellyt teollisuuden parissa, katsomme sen eduksi, koulutamme sinut kuitenkin tehtävään.

Liitäthän hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1180914
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku