(Poistunut julkaisusta)

Linjastonhoitaja / prosessityöntekijä puuteollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme Heinolassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme työntekijää puualan teollisuuden monipuolisiin työtehtäviin.

Tarjolla on kokoaikainen pidempiaikainen työ vakaassa ja tunnetussa asiakasyrityksessämme. Työ on erilaista puuntyöstöön keskittyneiden linjastojen hoitoa ja valvontaa. Työsi on mm. laadunvalvontaa, tuotannon ongelmatilanteisiin reagointia ja tuotantolinjan hoitamista.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä, sekä erityisesti työteliästä ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Työssä tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Työtä tehdään vuorotyössä, joten olethan valmis 3-vuorotyöhön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun aikana. Töitä on tarjolla vähintään kesä- ja syksykaudeksi, mutta mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa.

Lisätietoja voit tiedustella: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Työtä pääset hakemaan ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.