Linjastonhoitaja Myllyn Parhaalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Oletko kiinnostunut myllyn toiminnasta ja monipuolisista tuotannollisista tehtävistä, joissa pääset kehittymään ja oppimaan uutta elintarviketeollisuudesta? Oletko hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja nautit itsenäisistä työtehtävistä?

Haemme nyt asiakkaallemme Myllyn Paras Oy:lle oma-aloitteista ja ahkeraa linjastonhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä Suomessa.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät osittain automatisoidun pastalinjaston ajamista sekä valvontaa. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi tuotteiden vaihdot, tuoteajojen aloitukset ja lopetukset sekä tuotteiden pakkaaminen. Lisäksi työskentelet myös sekoittamon ja pakkaamon puolella silloin, kun pastalinjasto ei kaipaa huomiotasi. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Pääset työskentelemään säännöllisessä 5-vuorokierrossa, joka antaa sinulle vapauden suunnitella myös vapaa-aikaasi.

Arvostamme

 • Kokemusta esimerkiksi tuotantotyöstä tai elintarviketeollisuudesta
 • Valmiutta 5-vuorotyöhön
 • Motivaatiota kehittyä sekä aitoa kiinnostusta oppia linjastonhoitajan työtehtävät
 • Kykyä itsenäiseen työhön ja ahkeraa työasennetta
 • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Myllyn Parhaalla saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. Tässä työssä pääset oppimaan uutta sekä kehittymään elintarviketuotannon itsenäisissä ja vaihtelevissa työtehtävissä. Säännöllinen 5-vuorotyö antaa sinulle mahdollisuuden pidempiin vapaisiin ja vapaa-ajan suunnitteluun.

Työsi alkaa vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen Myllyn Parhaalla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: elintarviketeollisuus, tuotanto, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä, linjastonhoitaja, prosessityöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1449087
 • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Hyvinkää