(Poistunut julkaisusta)

Linjastokokkeja Palmian lounasravintoloihin
Palmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018
Palmia Oy
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.

VMP Group Horeca yhdistää ravintola-alan ammattilaiset ja asiakkaat toimialatuntemuksella:
• Alan arvostetuimmat asiakasyritykset
• Luotettava ja osaava työnantaja
• Vuokratyöntekijöiden osaamista kehittävä ja tukeva toiminta
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Palmialle vikkeliä ja ammattitaitoisia linjastokokkeja viihtyviin lounasravintoloihin. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, ja sijoittuu erilaisiin henkilöstöravintoloihin pääkaupunkiseudulla. Tehtävässä pääset tekemään hauskaa työtä oman ammattitasosi mukaisesti. Työt sijoittuu pääasiassa arkipäivisin 8-16 välille, jolloin pääset kokemaan ravintoloiden vauhdikkuuden lounasaikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan tavan tehdä töitä ja mukavan työympäristön asiakasyrityksessämme. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Odotamme sinulta ketteryyttä ja tehokkuutta erilaisissa työtehtävissä.
Odotamme sinulta
Toivomme myös aikaisempaa työkokemusta ja alan koulutusta. Työssä menestyminen vaatii aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Edellytämme myös hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta.
Muut tiedot
Jos haet uusia haasteita ja haluat kokea ravintola-alan vilkkaan keittiöpuolen, lähetä meille hakemus mahdollisimman pian.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Sini Sandström, horeca@vmp.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2019 mennessä.