(Poistunut julkaisusta)

Linjastokokkeja lounasravintoloihin
Fazer Food Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Fazer Food Services Oy
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksillemme vikkeliä ja ammattitaitoisia linjastokokkeja lounasravintoloihin. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, ja sijoittuu erilaisiin henkilöstöravintoloihin pääkaupunkiseudulla. Tehtävässä pääset tekemään hauskaa työtä oman ammattitasosi mukaisesti. Työt sijoittuu pääasiassa arkipäivisin 7-16 välille, jolloin pääset kokemaan ravintoloiden vauhdikkuuden lounasaikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan tavan tehdä töitä ja mukavan työympäristön asiakasyrityksessämme. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Odotamme sinulta ketteryyttä ja tehokkuutta erilaisissa työtehtävissä.
Odotamme sinulta
Tehtävä vaatii aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja alan koulutusta. Työssä menestyminen vaatii aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Edellytämme myös hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta.
Muut tiedot
Jos haet uusia haasteita ja haluat kokea ravintola-alan vilkkaan keittiöpuolen, lähetä meille hakemus mahdollisimman pian.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Anette Salonen, helsinki@staffplus.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2019 mennessä.